Táplálkozás felnőtteknél

0
2424
Táplálkozás felnőtteknél

Ha tényleg rájöttél, hogy az elsődleges iránymutatást, valamint érvényesek általában a felnőttek, fontos, hogy a stressz, a szorongás, hogy nem csoda, hogy a diéta tervet azzal a képességgel, hogy megakadályozzák, hogy minden betegség, különösen nem lehetséges, hogy készítsen egy diéta, ami jól megy minden. Ez, sőt, elképzelhetetlen, hogy ugyanazt a diéta, hogy egy gyermek két évtizede, egy írnok, hogy azzal tölti a napjait a hivatal, valamint egy szakértő sportoló; továbbá, egész a felnőtt éve, hasonlóképpen helyzeteket kell módosítani az adagot, majd struktúrák az élelmiszer-választás, mint például a terhesség.

Szülési szabadság, valamint a szoptatás

Szülési szabadság, valamint a szoptatásTerhesség, valamint szoptatás két szakaszban az élet, amelyben a felnőtt hölgy étrendi előírások valóban egyedi, amelyet szintén teljesíti a követelményeket, a gyermek – bár ez nem jelenti azt, hogy meg kell ennem, a 2! A 9 hónap várakozás szükséges, például növeli a fehérje (azonban nem túlzott), hogy ne menjen túl a cukorral, kerülje az alkohol, valamint állati termékek nyers, vagy nem megfelelően elkészített, valamint a megfelelő mennyiségű vas -, kalcium -, valamint folsav. Ezek az iránymutatások is fontos az egész szoptatás; élelmiszer növényi kell tartani egy híres funkció a mentesség azok, amelyek rossz az ízlése, hogy az anyatejben, mint, például, a hagyma, a fokhagyma, vagy a káposzta.

A sportolók, ugyanakkor biztosítja a mikroorganizmus az alapvető üzemanyag kezelése a gyakorlat, de nem kell, hogy súly nem veszélyeztetné a sporttevékenységek teljesítmény. Via teljesen ingyenes szénhidrátok, tészta, kenyér, rizs (minden ideális wholegrain). Elérhető egyszerű cukrok, azonban csak ha azt tervezi, a kezdeményezés rövid életű. Nem jelennek meg, például a futball videó játék, amelyben versenyezni 90 perc. A fehérje szükséges, hogy megőrizze, valamint megváltoztathatja az izomtömeg, hogy viseljen során egy fizikai aktivitás, valamint a kövér fokozódhat, de csak miután óvatos elemzése a táplálkozási szakértő.

A figyelmet arra, hogy a folyadék, ami kell pótolni edzés után is szolgálja, hogy visszaállítsa az ásványi anyagok, elveszett az egész edzés.

Érzelmi elemek

Érzelmi elemekAz evés csak az egyik elsődleges szüksége van az összes élő lények, azonban egy srác meg egy női felnőtt az étel sokkal több, mint egy eszköz, hogy kérem, fizikai igény a test számos érzelmi következmények leselkednek mögött minden étel. Először is, az étel egy összejövetel rendkívül lényeges, hogy az emberek, akik szeretik fogyasztani az üzleti ellentétben számos más állatok ahelyett, hogy eszik, hogy egyszerűen a biztonságos élelmiszer a gyilkosok.

Az asztalnál, hogy megerősítse a kapcsolatok, a barátság, a emlékezünk a boldog események, van hirdeti, hogy a szívem olyan jól, mint te, gyakran szolgáltatás. De néha az élelmiszer-válik szintén egy szeleppel, valamint sikerül tartani a harci stressz, a szorongás, vagy a szorongás.

Előfordul, utána fogyasszon túl sok, vagy nagyon, előnyben részesítve a zsíros ételek, vagy desszertek, amelyek általában nagyon kalória, amelyek megfelelnek – szintén a kémiai szempontból – a kereslet, hogy “töltse ki a teret”; vagy hogy is más alkalommal fogyasztanak, a páratlan azt jelenti, fogyasztó bármi, ami történik, valamint generáló hasonlóképpen igaz közelítése (az úgynevezett mértéktelen fogyasztása), tényleg káros az idő múlásával a wellness, illetve megőrzése az egészséges testsúlyt.

Jobb, ha akkor, amikor a boldogtalanságot vagy a túlzott stressz, a szorongás, a kísérlet, hogy összpontosítson, valami más, mint az élelmiszer -, illetve abban az esetben, ha rájössz, hogy az étel azért jött, hogy legyen egy menedéke pszichológiai, keresni az útmutatást, egy orvos vagy egy pszicho-terapeuta.

Összetétele különböző kalória, valamint a tápanyagok

Összetétele különböző kalória, valamint a tápanyagokMit jelentenek a számok a kiváló asztalra? Hány kalória van szükség, hogy elérje ezeket a célokat? Az olasz kultúra, az emberi táplálkozás (MUNKANÉLKÜLISÉG), hogy kiszámolja a LARN, a fogyasztás szintje elé tápanyagok energia az olasz lakosság. A felnőtt férfiak, például a kcal naponta kell arról, hogy 2,300, míg a nők tart kevesebb, mint 2000.

Még ebben az esetben is, általánosítani is van egy hiba: a különböző mindennapi kalória jelentősen változik attól függően, hogy az életkor, nem, alkotmány (tömeg, valamint magasság), valamint a fizikai aktivitás. Ez nem könnyű, meg kell vizsgálni, hogy mit eszünk kiterjed a követelményeknek. Néha a táplálkozási, amikor készül egy diéta azonban szinte lehetetlen egy átlagos ember, hogy ellenőrizze, ha fogyasztanak, a megfelelő mennyiségű minden tápanyagot, anélkül, hogy elveszítené az íze enni, kényszeríteni, hogy a becslések során az ételeket. A test, továbbá használják, hogy felhalmozódnak az, aki eszik meghaladja, illetve, hogy indítson, amikor még sokkal kevésbé könnyen elérhető. E szerint a legtöbb kortárs divatok, a táplálkozás, ha követi, gyakran folyamatosan a javaslatokat az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, a szervezet állítja önmagában, anélkül, hogy az a követelmény, hogy az összetett, becslések vagy mérleg.

Vásárlás életünket, de emellett figyelembe venni néhány általános jelzések arról, hogy a make-up minden étkezés. Szükséges, ami azt illeti, tudjuk, hogy a kalória az asztalon egy felnőttnek kell a következőképpen oszlik meg: a fehérje (15-20%), zsír (20-30%), valamint a szénhidrát (55-60%). Figyelembe véve ezeket a részeket kell figyelembe venni, hogy ne csatlakoztassa a tömeg, az élelmiszer, de a teljesítmény nyújtott. Például, 20 g zsír vagy olaj adja 180 Kcal, míg a 20 gramm szénhidrát kínálat 80. ezért nyilvánvaló, hogy annak érdekében, hogy a fent megjelölt részeket el kell fogyasztani egy nagy egész szemek, valamint az alacsony zsírtartalmú.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here