Quanto muscolo si può guadagnare in un mese?

0
2565
Quanto muscolo si può guadagnare in un mese?

Mivel ez nem egy egyszerű képlet. Ellentétben a zsírtömeg, az nem lehetséges, hogy növeljék izom csupán eszik a felesleges kalóriákat. A teste talán feltűnik, hogy a közlekedés a sokkal több kalóriát, a fagylalt, egyenesen az izmok.

A szervezet egy bonyolult készítő, amely felhívja a számos bemenet generálása a fejlesztési izom. Ha ki akarsz szerezni izom tömeg, mint például, hogy részt vegyenek egy bizonyos fajta verseny, meg kell értenie, hogyan működik a testépítés annak megállapítása érdekében, hogy ésszerű célkitűzés. Ez a cikk kívánunk reagálni a kérdésre, hogy “milyen nagy ereje lehet egy nyereség valóban egy hónapban?”.

A 3 oszlopok előmenetelének

A 3 oszlopok előmenetelénekÉrtem a legfontosabb szempontok, hogy a meghajtó izom-megnagyobbodás, vagy a növekedés, az az első lépés, hogy tudjuk, hogy mennyi izom lehet integrálni egy hónap múlva. Bent a fitness központok gyakran hallani, hogy építeni izomtömeg kell “nevelni hatalmas súlyok, valamint a fogyasztó sokat. Ez nem teljesen rossz, még szerezni még abból adódhat, sokkal több tudományos módszer.

Testépítés, mert a három elsődleges bemenet: táplálkozás, testmozgás, valamint a hormonok. Vessünk egy pillantást, csak, hogy mindegyik hatással izmoltság A kifejezés táplálkozás határozza meg, mint” A komplex ökológiai eljárások lehetővé teszik, hogy a hatás vagy a visszatartás, a növekedés is haladás, az élő szervezet, valamint a beilleszkedési a veszteségek anyagok, illetve a hatalom, hogy kíséri a különböző gyakorlati feladatokat.” Izomtömeg fejlődését azzal kezdődik, hogy a tápanyagok mutatja be a szervezetben.

Egyének, akik szeretnének emelni az izom tömege általában egyél sok fehérjét. Ami azt illeti, a 20 aminosav a építőkövei az izom tömege. Az emberi mikroorganizmus képes külön-külön felépíteni sok a 20 aminosavat, még 9 nevezik esszenciális aminosavak (EAAS) miatt a tény, hogy nem lehet előállítani a szervezetben. Ennek eredményeként, meg kell kérni őket, keresztül táplálkozási források, beleértve a hús, hal, zöldség, stb., Fogyasztani a diéta tervet, beleértve a különböző források az aminosavak segíthetnek, hogy maximalizálja a fehérje szintézist izom.

Leucin, amikor fogyasztott be egy fehérje forrás, amely tartalmazza mind a 20 aminosavat, felelős azért, hogy sok a folyamatok anabolikus (izomépítő). Ezt az elvet nevezik a “feltöltés a leucin” attól a pillanattól kezdve, hogy elegendő mennyiségű leucin kezdődik az izom fehérje szintézisét. Így teljesen nyilvánvaló, hogy az egészséges fehérjék egy adott jelentősége, ha jár izomtömeg növelése.

Azonban a fehérje nem csak macronutrient felelős az izomtömeg növekedést. Sőt, úgy tűnik, van egy határ, hogy a mennyiségű fehérjét fogyasztanak, hogy maximalizálják az izomtömeg. Hasonlóképpen, erő kell hozzá építeni, izmok, valamint ez arra utal, hogy szükség kalória költségvetési terv, pozitív elérni előmenetelének.

Ha szeretné építeni az izmokat, növeli a bevitt fehérje, a diéta, de nem kihagyja szénhidrátok, zsírok. A szénhidrátok, valamint a zsírok valóban előnyös! Mind a három nagyon fontos, hogy az izom növekedés, majd utána egy diéta kiegyensúlyozott a szénhidrátok, fehérjék, valamint a zsírok a leghatékonyabb módszer építeni izom tömeg.

Kiegészítés előmenetelének.

Kiegészítés előmenetelének.Izom tömeg követeli a jogot, gáz bővíteni. Étrend-kiegészítők egyszerűen egy függelék, hogy a diéta tervet. Tulajdonképpen régóta ismert, hogy az integráció a fehérje növeli az izom-megnagyobbodás, amely a kiegészítők, az esszenciális aminosavak különösen fontos, hogy a szervezet számára a tápanyagokat, amelyeket nem lehet gyártani.

Miután a súlyemelés, a fehérje fogyasztása stimulálja az izom fehérje szintézisét azáltal, hogy blokkolja az aminosavak. Általában 20 gramm fehérje, már gondoltam, elegendő, ha ez a funkció. A kutatók mostanában fedezte fel, hogy a súlyemelők, valamint a szakemberek, hogy a nevelés az egész testet, mégis, talán mintegy 40 gramm.

Ez azonban téves feltételezés, plusz az egészséges fehérje, ez nem szükséges: ami azt illeti fogyasztanak nagyobb, mint 1,6 g fehérje / kg testsúly minden nap nem előny, izomépítő. Hasonlóan, mint a szénhidrátok, valamint kövér, a túlzott fehérje istállót, a hatalom, ürül a pisi, valamint gyűjtött a fajta zsír!

Az időzítés, hogy a kiegészítők, elengedhetetlen: kutatási tanulmány azt mutatja, hogy a fehérje lefekvés előtt különösen hasznos izomtömeg felépítése.

Ne feledje: kiegészítők hasznos lehet, hogy támogassák helyreállítási, valamint izmoltság, de csak megbízható amikor építeni egy jól kiegyensúlyozott étrend tervet, valamint egy edzés programot.

Ítéletet

ÍtéletetA módosítás a kompozíció, a test nem egy egyszerű feladat. Fontos a türelem, elkötelezettség, kitartás, de ez teljesen elérhető.

Összefoglalva, a test leginkább szüksége van 3 stimulations alapvető fejleszteni izom: táplálkozás, ellenállás gyakorlat, valamint hormonális szerek. Lehet, valamint, hogy módosítani kell a stimulations étrend, valamint a gyakorlat, hogy csak a test fogékony.

Ha a meglévő egészséges fehérje bevitel csökken, kísérlet arra, hogy emelje meg, ha az orvos egyetért! Ha abban az időben te súlyok heti két alkalommal, próbáld ki, hogy fokozatosan növelje körülbelül 3 vagy négy alkalommal egy héten. Valamint ha nem teszed ellenállás gyakorlat, itt az ideje, hogy elkezdődjön!

Az izomszövetek a férfiak, mind a nők szerepel mint mutatják, a tipikus értékek: vannak, akik minden bizonnyal nyereség sokkal több, mások biztosan keresni, sokkal kevesebb több, mint egy hónap. De általában, az átlag 1 kg srácok, 0,5 kg a nők számára.

A leghatékonyabb lehetőség az épület izom, ez egy jó ötlet, hogy kövesse egy edzés terv, táplálkozás, gyógyító. Győződjön meg arról, hogy meghatározzák a test make-up kezdetén az útvonal nyomon követni a progresszió megérteni, ha a képzési rend működik. Ha az első hónapban nem teljesíti a tipikus worths kijelentette, vége, próbálja meg átalakítani a testmozgás.

Van egy titkos építeni izom tömege. A trükk az, hogy meghódítsa a kihívás, azonnal maga elé, hogy kell egy enter, fitness központ, első alkalommal vagy az, hogy több, mint egy késés. Felszerelve a mutatók, valamint a gyakorlati elvárások ezt írja fel, majd a módszer, hogy egy test szerkezetét, a legjobb, a leggyorsabb időt lehetséges!