Hogyan lehet elkerülni a betegség

0
2573
Hogyan lehet elkerülni a betegség

Az emlő rák a növekedés a legtöbb állandó között az olasz, valamint az közelíteni, hogy évente befolyásolja körülbelül 50.000 ember. Az okok a betegség még nem teljesen tisztázott. Mindazonáltal, számos fenyegetés elemei, valamint alatt kell tartani az irányítást.

Legfontosabb a megelőzés

Legfontosabb a megelőzésKlinikai kutatási tanulmány, 40% – a helyzetekben esetleg megelőzhető azzal, hogy az egészséges élet stílus. Hogy megvédje a mell, a rákos sejtek:

Vagy figyelmes, hogy a teljesítmény, valamint, hogy az egyensúly. A mediterrán diéta valójában már kiderült, hogy van egy védő intézkedéseket. Az elsődleges szempont kellene, hogy soha ne hagyja az asztalon gyümölcs, zöldség, gabonafélék, hal, mell hús, valamint extra szűz olívaolaj. A további font, nem csak a vizuális probléma. Megérteni, ha a tömeg igaza van, meg kell határoznia, hogy a testtömeg-Index: a testsúly kg-ban, osztva a tér a magasság centiméterben (kell, hogy legyen legalább 25).

A módszer mindig egy kis testmozgás. A nők, hogy a játék rutin sporttevékenység van egy minimális veszélyt a beteg által vonatkozó 15-20%. Ezek a hatások extra nyilvánvaló a menopauza utáni hölgyeim, azonban a technika, a fizikai aktivitás, a serdülőkor lehet alacsonyabb előfordulását csomók. A korlátozás a bevitt alkohol. Ez csak egy 50 gramm alkohol naponta (egyenlő egy kicsit több, mint 3 pohár alkoholos ital), hogy meghatározza egy fokozza a veszélyt, a betegség által 50% – ot, mint azok, amelyek nem fogyasztanak alkoholt.

Soha nem dohányozni. A cigaretta egy jelentős kockázat, hogy az egész női szervezetre. Áll a több mint 4000 mérgező anyagok azt a szívességet az esemény számos feltételek, valamint 30% – a az összes rákos sejtek esetekben. A kiegészítő megelőzésére. A cél meghatározása a növekedési azonnal szóval kapcsolatban kezelik megfelelően.

Az első lépés: Az igazi

Az első lépés: Az igaziA vizsgálat egyszerű, az is életmentő, hogy egy nő képes egyedül otthon. Itt csak az van, hogy: el kéne választani a puszta vissza egy-egy jól megvilágított helyet a tükör előtt. A karok kellene emelkedett, kezében hozta a fej mögött, valamint a másik közelében.

Tapintása a bal melle kell tenni a jobb oldali lapos az ujjak egymással) körkörös mozdulatokkal (amely kiterjed az egész felületen a mellek) megy a külvilág felé belül, míg a bimbóudvar, valamint a mellbimbó

Ne feledje, hogy mindig vessünk egy pillantást az axilla. El kell végezni, havi húsz éve, jobb, ha az első vagy a második hét vége után a menstruáció

Az egész vizsgálat elengedhetetlen, hogy összpontosítson: módosítások a méret, forma, az egyik vagy mindkét mellszobra, nézd a csomók, a mell vagy a hónalj területén, váladék a mellbimbó álló helyiségeiben, valamint a módosítást a bőr a mell (szorongás, bővítése, vagy fájdalom). Bármilyen rendellenességet kell azonnal jelenteni kell az orvosnak.

Második cselekvési: mammográfia

Második cselekvési: mammográfiaA radiológiai vizsgálat, hogy nem akadályozza meg, hogy a haladás, a betegség azonban lehetővé teszi, hogy keresse meg, amikor még mindig a kezdet. Köszönöm, hogy ezt a vizsgálatot, 25% – a rákot diagnosztizáltak van dimenzió kevesebb, mint 2 cm. Nos, 70-80% – a gyűlölet talált a vizsgálat során, sőt, van egy nagy esélye van arra, hogy hatékonyan kezelt.

Ez általában végre a lábát, csupasz mellek, pihentető egy mell egyszerre egy különleges rack rugalmas magasság. A készülék meghatározza egy könnyű tömörítés a mirigy annak érdekében, hogy egy jobb minőségű a kép. A vizsgálat tart, egy pár perc, valamint megtörtént a “kettős vetítés” (mind a felső, valamint oldalra). Az eredmények olvassa el önállóan két radiológusoknak, hogy bizonyos, a legjobb megvalósítható pontosság. Abban az esetben, ha a pozitivitás, a kutatás általában elvárják, hogy ismételje meg a felmérés, valamint egy ultrahang, meg a központ.

Hazánkban energetikai programok ingyenes tesztelési által szervezett, a Helyi wellness hatóságok (ASL), amely biztosítja, hogy minden 24 hónap, egy levelet a figyelmeztetés, hogy a nők éves kor között 50 69 éves. Néhány Területen továbbá járó nők több mint 45.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here