Elektromosság, a nyertes tippek, hogy csökkentsük a számlát.

0
834
Elektromosság, a nyertes tippek, hogy csökkentsük a számlát.

Csak hogyan lehet pénzt megtakarítani, hogy használja a háztartási eszközök
A ház háztartási gépek egy egész sok is, leginkább, ők is sokfélék: majdnem minden szobában használjuk, egy. A király az energia felhasználás a hűtőben: Olaszországban, a hűtőszekrények venni a vonatkozó 3,5% – a, az ország minden elektromos áram, még ennél is többet hozott a vasúti közlekedés, valamint a fővárosi. De a hűtő mellett használjuk naponta, a takarító gép, több család tagjai jelenleg felszerelt, mosogatógép, néhány még mindig használja az elektromos meleg víz, fűtés, stb. A legelső dolog az, hogy minden bizonnyal változtatni a régi készülékek új eszközök, amelyek a bizonyított hatékonyság, azaz a csökkentett elektromos energia felhasználás egyenlő hatékonyság: elegendő a kontraszt a kettő között az energia kategória, ami jól kiderült, kiválasztása minden esetben a tervek osztályú vagy magasabb (A+, A++, A+++). aztán ott vannak a gyűjtemény eszközök használata okos eszközök vettem. Itt van, amit ők.

Hogyan energiatakarékosság a konyhában

Hogyan energiatakarékosság a konyhábanA szobák hogy sok hatása számlák nélkül egy kérdés a konyha: nem csak az ülés az élelmiszer-hulladék, de emellett energia. Igazából alatt, elkészítjük napi, tudjuk hasznosítani a hűtő a hűtőben, azonban a mikrohullámú sütő, egy gáz -, illetve az is, egyik elektromos.

Csakúgy, mint az eldobható. Minden ezt a feladatot, vannak jó, valamint a negatív gyakorlat: olyan, mint, például, az a nyomás, kályha vagy felhasználható az ételek, mielőtt forgalomba őket a mosogató gép, szegény, hogy hogyan nyissa ki feleslegesen a hűtőben, vagy szinten tartani sokáig nyitva, vagy használja a túl sok elektromos sütő nem szellőztethető.

Pontosan hogyan kell minimalizálni fűtés

Pontosan hogyan kell minimalizálni fűtésA hang sokkal nehezebb a költség nincs kétség, egy a haza fűtés. Kár, hogy az összes energiát, amelyet a hő egy épület, egy nagy összetevője az elterjedt.

Itt van, hogy lehet, hogy kezdetben közbe, azzal, hogy minimalizálja a veszteségeket, valamint kihasználva a magas hatékony berendezési tárgyak, egyes családtagok lehet menteni 20-tól 40% – a, a költségek, a fűtés, a jelentős előnyt, a pénzügyi egyensúly, a család tagjai, de ugyanígy a beállítás (gondolom, hogy Olaszországban, a 30% – os energia kiadások attól függ, hogy a házak, amelyek felelősek 27% – a nemzeti üvegházhatású gáz kibocsátás.). A haza válhat sokkal kevésbé pazarló sok köszönet, hogy sokkal jobb a magány, kezdve a windows.

Pontosan hogyan mentsük meg a fotovoltaikus panelek

Pontosan hogyan mentsük meg a fotovoltaikus panelekTöbbek között a legjobb módja, hogy pénzt takaríthat otthon van, az kétségtelen, hogy a napelemek. Az arcát a kezdeti beruházás, megegyeztünk abban az időszakban, két évtizeden át a pv rendszer vezethet, ami azt illeti, hogy csökkentsék a költségeket, a meleg víz termelés, mint 80% – kal is csökken a 60-70% – a a fűtési költség.

A lehetséges pénzügyi megtakarítások, azonban függ az egyes rutinok minden család egység, ami kell támogatni, az implantátum kiválasztása megfelelően méretezett képest használat. Az ilyen típusú növény termel elektromos áramot manipulálásával a napsugárzás tárolt belül a modulokat, amelyeket a változás napenergia be az elektromos áramot. Ezt az erőt, ezt követően a kicserélt váltakozó meglévő egy inverter, amely lehetővé teszi a használatát a ház. A rendszerek is felvettem egy kétirányú mérő, amely lehetővé teszi, hogy enni a termelt energia igényeinek a lakás, valamint azt is, hogy az meghaladja a hálózat.

Ebben a tekintetben azonban létezik egy rendszer, amely lehetővé teszi a felhalmozási ez a többlet energia-használat később, ha szükség van rá, mint inkább be közvetlenül a hálózaton. Ez a napelem a tárhelyet, egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a termelt villamos energia a többlet a pv növény a nap folyamán, hogy felajánlotta, amikor szükség őket leginkább: este, éjszaka vagy korán reggel. Így elrejtheti 90% – a az elektromos energia követelmények a család tagjai a villamos energiát saját előállítású.

Pontosan hogyan mentsük meg a villamosenergia-költségek

Minden évben, az olaszok vett nagyobb, mint 12 millió izzók lakossági használatra. Lámpák, izzók, lámpák, edd meg a hatalom, hogy a hatások nem egy kicsit a költségeket. Ezért fontos, hogy válassza ki a forrás, a jobb megvilágítás a pont bevitel, valamint a használat, ami készült, hogy a tér. A spreciale elkötelezett a cég a megvilágítás, hogy csökkentse minimálisra a hulladék, a hatalom, felfedezni az ajánlások egy ésszerű értelmes világítás.