A magyar exportőrök érdekeit képviseli,

0
560

A cseh gazdaság az idén emelkedik

Kapcsolatban 2,5 százalékos ez azt mutatja, a rendszeres feljegyzések a küldetés a Nemzetközi pénzügyi alap IMF a cseh köztársaság, amely kedden képviselői alap számolt be újságírás találkozót. Április elején, az a szokásos tavaszi félév World Economic Outlook azt mondta, hogy idén a várható fejlődés a cseh gazdasági helyzet 2,9 százalék.

A cseh gazdaság az idén emelkedik

A cseh gazdaság bővült 2,9 százalék tartsa 2,5 százalékos növekedés az eszköz kifejezést, majd az IMF szerint, kellett, hogy megőrizze nagy munka, valamint a termelékenység növekedése arról, hogy ez pontosan hogyan fog az öregedés a lakosság a gazdaság a fizetések magasabbak, Munkanélküli lett, hogy a dokumentum mélypontra, a leginkább megfizethető az EU-ban mindazonáltal, ez azonban még többet kell tenni, hogy az erős növekedés, a gazdasági helyzet megőrzését mondta a fejét a cél az, hogy a CSEH köztársaság Alastair Scott a cseh országos bank várhatóan a májusi előrejelzése szerint idén a fejlődés, a cseh gazdasági helyzet 2,5 százaléka, jövőre pedig 2,8 százalék.

A minisztérium pénzt az áprilisi előrejelzése szerint a rosszabb, a becsült pénzügyi fejlesztési idén 2,4 százalékos a következő évben, a pénzügyminisztérium volt egy árajánlatot 2,4 százalék hogy növelje élő kritériumok szerint az IMF-fel, a szükséges tiszta, is dolgozott a gazdasági terv, amely minden bizonnyal támogatni fejlődését. A szövetségi kormány azt tervezi, például aggasztó, tudományos kutatás vagy a létesítmények építése, a feljegyzések szerint, minden bizonnyal fenntartani a fejlődés, a gazdasági környezetben csak abban az esetben, ha igazán fordul elő. Az IMF cél még jobban ismerik, mint a megfelelő megközelítés, hogy a CNB május elején jelezte, egy kis szünet felemelő kamatok.

A legutóbb a jegybank magas

Kamatlábak által 0.25 részét jelzik talán a vetítés nem látja a kereslet tovább walkings körülbelül az alábbi lista évben nyilatkozta a prof a CNB, Jiří Rusnok a bankrendszer, a CSEH köztársaság, a jelentés szerint, stabil, teljesen tőke felszerelt az IMF mission ugyanabban az időben tartós eljárások a CNB vonatkozó korlátozások a feltétel, hogy a lakhatási lendings.

A legutóbb a jegybank magas

Az IMF szerint kell a központi bank ebben az ügyben, hogy megszerezze a hatalmat, mivel a törvény szerint nem kell azokat az intézkedéseket, kitalálni, csak a formája áttétel. Mindazonáltal, a korlátozás által a cseh országos pénzügyi intézmény nem tud, az IMF szerint a probléma megoldásához az ingatlanpiacon, ahol hiány van az ingatlan, valamint a költségek emelkedik interjú kedden befejezte a rutin éves cél az IMF. Ez akkor fordul elő minden évben alapján a cikkek, az IMF is kivégezték az egyes tagállamokban. Csak hogyan lehet fenntartani a pénzügyi növekedés a cseh köztársaság bővül a leggyorsabban a tagállamok az EU-ban, ugyanakkor a legalacsonyabb a munkanélküliség ár 1993 óta. Ezek a számok érvényesítse, hogy a gazdasági környezet, a kiemelkedő formában.

De hogyan lehet a pénzügyi növekedés fenntartását nem kell a végén, hogy a saját, biztonságos, valamint a kiegyensúlyozott fejlődés, a gazdaság nem csak attól függ hazai tervek, de kapcsolódik a jövőben az európai integráció a cseh köztársaság egy kis, nyitott kivitel gazdasági környezet, a legnagyobb piaci részesedése az EU nemzetek. Mi nagyon megfizethető, különösen az autóiparban, ugyanakkor a piacokon a magas hozzáadott érték, mi zsanér behozatalára intermedierek külföldről például, a infotech, az az igény, hogy a behozatali átlagosan 76% – a éri meg a export a kockázat a cseh gazdasági helyzetben túl nagy hangsúlyt a műszakilag kevésbé kiterjedt piacokon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here